Packad

Men absolut nykter. Nu är allt packat och klart. Börjar se slutet på min lista. Har hunnit skriva mycket idag, dessutom tvättat och packat. Det enda som krävdes var bra planering. Nu har jag till och med klämt in en klippning för Meja och skjuts till hennes cheerleading fast hon normalt tar bussen själv till sin träning.
Meja har nyligen gått med i http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://statist.se">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se%3C/a%3E%3C/a%3E">http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se%3C/a%3E">http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se">http://statist.se">statist.se och igår ringde de och frågade om hon kan provfilma för en reklamfilm. Vi har tackat ja och nu får vi besked på tisdag om kunden godkänner Mejas bilder. Spännande!
Extra spännande för mig som håller på med ett eget filmmanus nu. Jag hoppas verkligen hon får vara med och att jag som förälder får vara med och se hur det går till! :D
För övrigt under mitt packande lyssnade jag på Magnus Hedman - När ljuset släcks. Vilket liv han levt! Både galet, kul och skrämmande.

Ska erkänna att jag ligger efter i såväl träning som motion just nu. Men jag tar igen det efter helgen.


Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Spännande :-) Hoppas hon får göra reklamflmen :-) Då måste du berätta vilken det är.

Svar: Ja, visst är det! Självklart berättar jag! :)

2012-10-05 kl. 07:02:02

URL: http://hcromance.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback