När allt går i ett

Idag är en sån där dag med korta andningshål. Med mig på språng har jag en nyinköpt bok som kommer lära mig och påminna mig om mycket.
Är det någon av er som läst den här?

Måste passa på att slå ett extra slag för soldansen. Som ni vet hade vi strålande sol här igår. Idag regnar det igen. Vilket jag tycker är perfekt för snön försvinner i rasande tempo nu. Härligt!


Kommentarer
Postat av: Mia Skrifver

Det där påminner mig om att den där skulle jag ju beställa men glömde. Äh. Nästa gång i stället. Det är en fenomenal bok.

Svar: Har läst en tredjedel av boken idag, det mesta är känt sen tidigare, men vissa små detaljer har jag hittat som jag inte hade koll på. :) Ja, du får komma ihåg att beställa den sen.

2013-04-18 kl. 17:36:57

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Fia Filur

Den där har jag faktiskt lusläst. Lånade den som e-bok och försökte nöta in så mycket som möjligt, vet dock inte hur mycket som faktiskt fastnade ... Särskilt delen med vilka ord som ska sitta ihop och vilka som ska vara särskrivna tyckte jag var bra.

Svar: Dit har jag inte kommit än, men jag såg att det fanns ett kapitel om det. Jag jublade när jag såg det, för det är något jag har svårt med. :D Jag tror jag kommer ha boken lite som en uppslagsbok när jag kör fast.

2013-04-18 kl. 21:48:31

URL: http://www.sofiafritzson.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback