Skriva/ Läsa

Ägnade förmiddagen åt att skriva. Sen i väg på uppdrag och nu ikväll har jag ingen ork att sätta mig och skriva vilket i sig är rätt bra. För då hinner jag läsa lite. I morgon blir det en del tågåkande och då ska jag också passa på att läsa.
S.King vill att man läser massor. Han skriver att han läser långsamt, men trots det läser han 70-80 böcker per år!!
Kommer jag upp i 40 per år är jag glad. ;)
Hur många läser ni?

Kommentarer
Postat av: Kati

ja, jag blev också impad av hans lista över de böcker han läst på sista tiden i slutet av boken. :)) Måste definitivt uppa mitt läsande. det kanske betyder mindre skrivtid, men då får jag väl skriva mer effektivt, eller snabbare helt enkelt :)

Svar: Jag brukar alltid bära runt på en bok ifall det dyker upp oväntad tid. S.K hade vissa tider på dagen inplanerade för just läsning. Det är väl också en grej man kan tänka på om man vill få till det. En timme om dagen är ju bättre än inget. ;)

2012-12-06 kl. 23:35:03

URL: http://www.katarinapersson.com
Postat av: Lee Destino

Jag har varit dålig på att läsa på sistone. Måste ta tag i den biten jag också :-) Det är bara det att just nu är det få böcker som tilltalar mig.

Svar: Det där är svårt, för även om man vill så måste det ju kännas lockande. Jag kommer också in i perioder när "inget lockar". Men jag tror verkligen på vikten av att läsa samtidigt som man skriver. Det är också lätt att känna att man inte har tid att läsa.

2012-12-07 kl. 07:15:39

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Carola

Tyvärr blir det på sin höjd åtta stycken. Men med bara 24 timmar på ett dygn hinner jag inte mer. Just nu hoppar jag mellan olika böcker och kan inte bestämma mig för vilken jag ska läsa. Ingen av dem har väl fångat mig som en stormvind vilket krävs för att jag ska prioritera bort skrivtiden.

Svar: Det där är seegt, när man har en massa böcker men ingen som drar! ;)

2012-12-07 kl. 09:00:33

URL: http://carolastromstedt.wordpress.com
Postat av: Fia Filur

Jag får välja att antingen skriva eller läsa, så när jag är inne i en skrivperiod, typ nu, så läser jag inget alls. Eller så skriver jag inget och läser några böcker istället. Men min läsning mår bättre när jag är mammaledig för då kan jag hinna med en och annan bok som jag inte skulle hunnit om jag jobbat.

Svar: Nä, det är ju inte alltid det passar in att hinna med både och. ;)

2012-12-07 kl. 09:53:16

URL: http://www.sofiafritzson.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback