Trilogi

Idag när jag satt och skrev fick jag en ingivelse om att jag borde skriva en tredjebok. Jag hade tänkt nöja mig med den här andra och sen skriva någonting helt annat. Men en av bi-karaktärerna vill stå i centrum nästa gång. Vi får se. Jag har ju mycket kvar på det här manuset.
Men jag måste säga att jag blev förvånad. Det skulle kunna bli bra! :D

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Det blir garanterat bra och trilogier är inne nu som du säkert vet ;-)

Svar: Nä, det visste jag inte! Det låter ju som en tanke värt att odla. :D Tack för tipset!

2012-12-12 kl. 23:06:11

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Mia Skrifver

Trilogi är kul för då behöver man inte lämna sina karaktärer så fort. Och om idén är bra så är det ju bara att prova den. Skriver du alltså med olika karaktärer i huvudroll?

Svar: Hej Mia! Välkommen till min blogg.
Jag är en ganska rastlös person, så jag vet inte om jag "orkar med dem" en hel bok till. ;) Visst älskar jag dem än så länge, men jag vet inte. Vi får se. Ja, jag skriver med olika huvudkaraktärer och om det blir en trilogi så blir det ytterligare en ny. Det är ett sätt för mig att slippa tröttna på en person. Alla karaktärer är givetvis med ändå, fast de får olika stor plats. Ang idén så har jag egentligen aldrig någon idé, utan det växer fram längs skrivandetsgång. Den här bi-karaktärern är dock så komplex och bär på så mycket outrätt, så jag kände att jag skulle kunna skriva en hel bok om den personen bara. Därför får han bli huvudperson i nästa. (Om det blir en nästa).

2012-12-13 kl. 07:27:13

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Anne Jonsson

Så häftigt det vore med en trilogi, det tycker jag absolut att du ska satsa på! Min man frågade mig om jag tänkt på att skriva en trilogi och inte förrän han sa det, kom jag på att det är en jättebra idé. Ska vi göra sällskap till trilogin?

Svar: Oj, jag vet inte om jag vågar svara på det redan nu. Är rädd att min kreativitet dör om jag har för höga mål med min story. OM jag bestämmer mig för att köra på det, så blir du den första att få veta! :D Ska du börja på bok 2 nu... eller blir det din 3:dje redan nu?

2012-12-13 kl. 08:42:25

URL: http://www.annejons.wordpress.com
Postat av: Fia Filur

Älskar bikaraktärer som vill ha sina egna böcker :)

Svar: Ja, visst är det häftigt. Min andra bok är också en bi-karaktär från första. I första tog hon enormt liten plats. ;)

2012-12-13 kl. 11:45:36

URL: http://www.sofiafritzson.com
Postat av: Carola

Om du är trött på alla andra karaktärer men fått en idé kring en av bikaraktärerna kan du ju byta namn på den personen och plocka in nya karaktärer.

Svar: Finurligt! Du är smart! Tack för ett mycket bra tips! Än så länge har jag inte tröttnat på dem, men det finns risk att jag gör det. Samtidigt blir det lite av en "familj" och jag förstår mer och mer varför det finns så många författare som skriver om samma gäng bok efter bok. Om jag läser en sån författare, så ledsnar jag ungefär efter 3 böcker. Det känns alltid som att de skriver samma sak, men en pytteliten skillnad. Gillar du böcker där 10:onde boken handlar om samma personer?
Idag har jag beställt "The 101" det blir en julklapp till mig själv! (Tack för det tipset också!)

2012-12-13 kl. 12:24:14

URL: http://carolastromstedt.wordpress.com
Postat av: Anne Jonsson

Jag börjar nog på tvåan när ettan är inskickad...det känns så nu i alla fall. men jag tar nog några dagars semester först :-)

Svar: Låter klokt! Hur många förlag tänker du skicka till?

2012-12-13 kl. 22:43:10

URL: http://www.annejons.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback