Droger

Har legat och läst hela natten. Rättar som bekant del 2 i tid och otid. Nu fungerar jag på hur jag ska leta tillräcklig information ang olika droger och dess påverkan. Antar att jag får googla på flashback. Har som bekant en blandmissbrukare i min story och det är inte helt lätt att veta vilken typ av drog som får honom att må el vara på ett speciellt sätt.Det blir dagens tunga bit att ta reda på info om sånt. I natt när jag läste låg han i det närmaste medvetslös på plattan.


Kommentarer
Postat av: Carola

Droger och dess påverkan är verkligen en djungel. På webbsidan tjejjouren.se under kategorin Kropp & hälsa kan du läsa mer om droger och dess påverkan. Vårdguiden har säkert också beskrivningar. Vill du gå på djupet så skulle du kunna ta kontakt med socialkontoret och en missbrukshandläggare alternativt en institution på ett universitet som har socionomprogrammet. De kan kanske tipsa om litteratur eller varför inte fråga biblioteket?
Spännande med feedback från dina korekturläsare :)! Jag ska själv snart skriva ut mitt första manus till en vän som kommer hem om en vecka. Min andra läsare får det via mail. Det funkar faktiskt också bra.

Svar: Tack för tips! Jag ska kolla upp detta! :) Ja, visst ska det bli spännande med feedback. Men det dröjer nog innan jag får svar. Smart att maila texten. Jag har dock bett mina att skriva i kanten om de är något oklart,felstavat etc. Inser att redigeringsjobbet är såååå mycket större än jag tänkte från början. Tänk när jag får tillbaka dessa 3, då ska jag rätta in dem också. :O... och då är det "bara" del 1!

2012-07-15 kl. 16:05:04

URL: http://carolastromstedt.wordpress.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback