Droger!

 
Droger i alla former blir tyvärr allt vanligare i vårt samhälle. Lars min karaktär fastnar i ett tungt beroende. Följ hans liv från en vanlig glad tonårskille till kampen om och mot drogerna.
Som tur är har han Anna, en kompis som hjälper honom på vägen mot ett bättre liv. Om hon lyckas... Det står att läsa i mitt manus. ;)
Anna bär själv på en destruktiv hemlighet som inte ens Lars vet om.

Kommentarer
Postat av: Carola

Droger är ett svårt ämne att skriva om. Det är en svår och komplex värld för de som lever i den. Mycket hot, våld och förnedring. Jag blir väldigt nyfiken på din bok och hoppas få läsa den en dag :).

Svar: :) Ja, det är svårt att skriva om, mycket info kan man dock hitta på internet. Sen kan man ju välja hur djupt man vill gå i sitt berättande. Självklart kommer du få läsa den en vacker dag. :D

2012-06-26 kl. 21:33:19

URL: http://carolastromstedt.wordpress.se
Postat av: Carola

Jag har sett en del av denna värld (drogvärlden) genom mitt gamla jobb som socialsekr. Inte ens jag kan fullt ut föreställa mig hur de lever. För det jag sett och lagt till i fantasin så är det tusen gånger värre för de som är riktigt nere i skiten. Jag lider verkligen med de anhöriga som tvingas se på och inte kan göra någonting alls. Tyvärr är det allt för många tjejer som tror sig kunna hjälpa men faller oftast själv däri. Jag hoppas din karaktär klarar sin uppgift (ha jag lever mig redan in i ditt manus) och får killen på fötter.

Svar: Ja, de är en ruggig värld de lever i. :( Jag önskar man kunde hjälpa till där det behövs, men det är ju alltid individen själv som måste vilja ta emot hjälp, annars går det inte hur mycket man en försöker.Kul att di "redan" lever dig in i min story! ;)

2012-06-27 kl. 16:22:34

URL: http://carolastromstedt.wordpress.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback