Inte utan mina dolda tecken!Det här måste i alla fall vara den bästa uppfinningen i word. Jag använder den varje dag när jag skriver. Och nu när jag ska börja redigera kommer den vara ovärdelig. Använder ni den? Eller hur gör ni?

Kommentarer
Postat av: Kati

Något slags paragraftecken, eller? Vad använder man den till?

Svar: Det används för att se alla dolda tecken i en text, så som mellanslag, radbyten, nytt stycke och sånt. Har man väl börjat använda den, så vill man inte vara utan. Om du skriver i word, så klicka på den en gång så ser du vad jag menar, det är inget jag använder under skrivandet, utan efter brukar jag "slå på den", sen är det bara att klicka på den igen så försvinner alla dolda tecken. Om du har slått på den, och rättar felen så som dubbla mellanslag och så, så glöm inte att spara efter dina små ändringar. Prova, antingen gillar man det, eller så hatar man det. Ska jag vara ärlig så tog det ett tag för mig att börja tycka om det. Men nu vill jag inte var utan.:)

2012-06-19 kl. 00:21:02

URL: http://katarinapersson.blogspot.se/
Postat av: Carola

Åh! "Fultecknet". Jag vet att många gillar den för att se alla mellanslag och annat som annars inte syns. Men själv har jag väldigt svårt för fultecknet som jag kallar den :). Tyvärr kanske? Den gör ju nytta på sitt sätt men nej, jag använder den inte :). Jag lägger fokus på grammatiken, flödet och dramat när jag redigerar.

Svar: Ha ha ha! Du é rolig! Jag använder det när jag skrivit klart för dagen, kollar igenom onödiga radavstånd som "bara blivit", om jag har dubbla mellanslag mellan ord och sånt. Som annars är lätt att missa. Självklart är det flödet, grammatiken som är det viktigaste. ;) Har du någon gång skrivit ut text och fått med flera tomma papper?

2012-06-19 kl. 10:33:10

URL: http://carolastromstedt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback