Barnens Ö

Idag blir det utflykt till Barnens ö. Ja, det är långt att åka, men det blir säkert kul.
Igår var det helt ljuvligt, tänk er att sjunka ner i ett verkligt hett bad med bubblor tillsammans med ett helt gäng kompisar. Det var jättehärligt. Testade även solbad, satt UTE i duggregn i blöt bikini med blöt handduk runt mig och solade. Faktum är attt sollamporna värmde skönt. Det blev även ett par rundor i bastun och sen åter ner i både kallbad (för fötterna) och den härligt bubblande varma poolen igen. Efteråt tog vi en fika och inte vilken fika som helst, den innehöll både cheesecake med mango smak och kladdkakebotten och en cheescake med hallonsmak och digistivebotten. Ljuvligt goda båda två, till dem en stor kopp kärlekste. ;)
Nu tar jag med mig min dator ut i bilen, har lovat Oliver att sitta fram hela vägen, så jag förpassar mig till baksätet. Kanske kan jag skriva något. :)
Måste också berätta att jag fått förfrågan från min sons lärare (han går i 7:an) Om jag kan komma och hålla en lektion om skrivlust! Så coolt! Klart jag kan, jag har massor av roliga skrivlekar i huvudet. Jag tror de kommer gilla den lektionen, mer om det när det drar ihop sig. Ha en underbar dag!

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Vad roligt med en sådan förfrågan :-)
Antar att du kommer att kunna prata nästan hur länge som helst :-)

Svar: Ja, så är det ju, men jag ska försöka fokusera på att de ska göra så många skrivövingar det bara går.

2012-10-20 kl. 11:18:52

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Carola

Åh vad kul att få lära ungarna att vara kreativa i sitt skrivande! Nu blev jag själv sugen på att vara med i min dotters klass och ge dem skrivövningar.

Svar: Klart du ska vara det. Min sons lärare hittade min blogg och bjöd in mig. Jättekul! Emil (min son) och hans kompis ville göra ett repotage med mig (de skulle göra ett repotage om en författare) men eftersom jag bara är en wannabe så gick det inte. hi hi.. kul att de tänkte på mig i alla fall. Det var väl så deras lärare fick veta att jag skriver.

2012-10-20 kl. 19:52:06

URL: http://carolastromstedt.wordpress.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback