Ibland hittar man rätt direkt!

Jag har redan ett guldläge att stoppa in ödehuset i min story! Det var meningen att jag skulle lägga märke till det. Tyvärr hann jag aldrig fota det. Men om jag nästa sommar återvänder dit. (vilket jag med största sannolikhet gör) Så ska jag ta en extra vända för att fota det då.
Nu ska huset in i "Söder om stan".
Vad gör ni idag?

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Du ser vad snabbt man kan få in nya detaljer och platser i sitt manus :-) Alltid lika skoj när det händer.
Tja du, min dag går åt att grunna vidare på hur jag ska lägga upp mitt parallellskrivande när det blir dags :-) Försöker ha en liten paus från allt skrivande nu en stund tills jag börjar med andra redigeringsrundan av Hysteria.

Svar: Skönt med en paus, det behöver man verkligen ha ibland. Jag kommer nog automatiskt vara tvungen att "Pausa" nästa vecka, för då har barnen höstlov. Men det ska faktiskt bli lite skönt också. Idag har jag skrivit på bra, så jag tänkte ta en "Efter10" paus, jag tycker hon brukar ha många intressanta författare i soffan. Vet inte om någon kommer dit idag. Men jag ska kolla. Såg du klippet med Läckberg? (som jag la upp förra veckan) Jag tyckte hon fick många bra frågor från andra som skriver. Jag har dock inte läst henne på länge, läste hennes 3 första böcker, sen la jag ner. Jag tycker det blir för lika varandra. Då ledsnar jag!Förresten... har du kollat på youtube om det finns några filmklipp i hur man gör omslag. Ja, jag vet att du redan kan, men jag menar för att få in nya idéer och vinklar. Om du ändå inte ska skriva så kanske du har tid att surfa runt på sånt. ;) Du verkar i och för sig vara rätt klar över hur du vill ha det. Och det låter superbra med den frusna rosen. Kommer ögat vara blått även denna gång? En tanke som slog mig, testa att göra rosen blå...det "blåa" i den kan ju symbolisera "fruset" också och givetvis med frost på. (fast det kanske är svårt att byta färg bara på den, för att se hur det blir) Tror det hade varit coolt om den gick ton i ton med ögonen. Bara en tanke! ;) (hoppas du inte tar illa upp över mina ideér!)
Nu ska jag göra en macka så jag kan äta frukost till "efter 10".

2012-10-22 kl. 09:11:50

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Du har ju jobbat på så bra så självklart ska du ta en liten pausvecka. Det behöver vi alla mellan varven.
Jo, jag har kollat runt lite på olika omslag och så, för att få inspiration.
Ögonen kommer ju inte att ha någon färg den här gången, hans är ju dessutom i svartvitt, så det är endast rosen som kommer att utgöra en färgklick. Förutom färgen på titeln då. Ska grunna på det där med en blå ros, för förslaget var inte så dumt. Men grejen är den att eftersom jag inte personligen har fotat rosen, är jag osäker på om man får börja ändra hur som helst. I så fall får jag kolla runt lite och se om jag hittar en blå ros som man får använda :-)
Jag har inte läst något av Läckberg, fast jag är dålig på att läsa deckare överhuvudtaget, mest beroende på att de flesta ju handlar om nästan samma saker hela tiden :-).
Såg klippet i alla fall :-).
Ha det skönt med Efter tio nu. Jag ser på det ibland också, men idag är jag så inne i mina grubblerier att jag har svårt att koncentrera mig på annat. Det blir förhoppningsvis bättre längre fram på dan :-)

Svar: Idag hade jag tur, för det handlar om Carolina Gynningskonst som jag älskar! :) Ska definitivt gå på hennes utställning i November! :D Sist hon hade utställning i Sthlm var jag bortrest.
Ja, det där är ju svårt när man använder andras bilder. Har du aldrig funderat på fota själv?

2012-10-22 kl. 10:19:52

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Jo, jag har grunnat på att fota själv också, men det är så svårt att veta i förväg vad man kommer att behöva. Ska man ta det säkra före det osäkra, får man nog bygga upp en större bilddatabas då :-)

Svar: Ja, så är det ju! Jag gick runt en heldag i stan och fotade tänkbara bilder till min blogg. ;) Har använt många av dem. Men emellanåt plockar jag bilder direkt från google också. Jag älskar att fota, nu på sista tiden har det dock blivit många bilder från min iphone med skiftande kvalité.Varför finns inte din hypnozia bild på adlibris?

2012-10-22 kl. 10:41:31

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Ja, det är alltid bra att ha egna foton tillgängliga :-)
Ja, alltså bilden på Hypnozia hos Adlibris blir jag inte klok på. Har fått frågan från någon annan också på bloggen. Jag ska kontakta Vulkan och höra varför. Dock såg jag att det även finns andra böcker hos just Adlibris där omslagsbilden saknas. Kanske dröjer det extra länge innan den syns hos dem. Frågan är vad som händer när man laddar ner boken hos dem. Syns bilden på läsplattan då, eller inte? Dock är det just därifrån som folk har köpt den, så kanske syns den när boken väl laddats ner.

Svar: Jag får kolla det när jag får min läsplatta, tror dock jag får en svart/vit. De flesta läsplattor är en så länge helt svart/vita. Lite synd då själva omslaget lockar väldigt mycket.

2012-10-22 kl. 11:07:00

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Ja, gör gärna det. Du kan ju höra med Adlibris om bilden blir synlig när man laddat ner den.
Ja, tyvärr är ju de flest läsplattor svartvita. Det tycker jag också är synd, då lite av effekterna från omslagen försvinner.

Svar: Ja, precis! :/ Knepigt!

2012-10-22 kl. 11:17:01

URL: http://hcromance.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback