Internationella Fikadagen!

 
Det får jag inte missa! Jag brukar inte bry mig om sånt här. Men fika gillar jag och då tar jag detta på absolut största allvar! :P
 
Får se vad det blir för fika till eftermiddagen. Får nog sticka till affären och köpa något smarrigt eller kanske plocka fram bakbunken och svischa ihop något gott. Vi får se vad det blir. Ni lär ju bli varse!
Vad fikar ni på idag?

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Haha, jag har bara druckit kaffe idag, men nu när du lagt upp alla de där läckra bilderna, blir man ju vrålsugen. Jag kanske får ta bilen och åka ut en sväng, så jag har något gott till kaffet i eftermiddag :-)

Svar: Ja, gör det så får vi cyber fika tillsammans! :) Jag ska också åka iväg och köpa något gott. Tänkte vänta in kidzen så de kan få vara med och välja. ;)Appropå ditt inlägg om att räkna ord. Jag var bara tvungen att kolla hur många ord jag skrivit under den här veckan mån- tors på "Söder om stan". Inte mindre än 7291 ord. Mycket nöjd! :D Därtill har jag skrivit en del på "tre60*". Bra arbetsvecka med andra ord, trots att jag kännt mig lite ofokuserad och seeg i starten. Helt klart värd en godbit nu alltså! ;)

2012-10-18 kl. 12:59:19

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Då har du ju varit fantastiskt duktig och förtjänar en extra stor godbit. Välj något riktigt gott nu, så cyberfikar vi sen :-)

Svar: Faktum är att jag ägnat sista timmen åt att baka en kladdkaka, gissa om det dofta ljuvligt här hemma! :P Nu ska den bara kallna lite, sen så! Grädden har jag kvar att vispa! *Smarrigt värre!*Vet du, det var nog bra att jag räknade orden, för jag ha känt att veckan har varit seeg som jag skrev och har därmed trott att det inte blivit så mycket jobb gjort som det faktiskt blivit! Så nu är jag på topphumör pga av bra arbetsvecka! :D

2012-10-18 kl. 14:20:52

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Åååh, jag får nog göra en sån också :-)
Ja, ibland har man hunnit mer än vad man tror. Vad bra att det gått undan :-)

Svar: :D Så nu sitter jag här med min fika! Mmm!

2012-10-18 kl. 15:52:57

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Haha, jag har inte hunnit dit än :-). Joinar dig lite senare :-)

Svar: okej! :D

2012-10-18 kl. 16:34:40

URL: http://hcromance.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback