Nä nu tar jag

Söta fredag och går och lägger mig, galet trött. Låg vaken till 04 natten till idag. Tror visserligen inte jag kommer läsa många sidor, då den ännu inte lyckats knyta mig till sig. Men jag ska ge den en ärlig chans, jag lovar här och nu att läsa de första 100 sidorna innan jag bestämmer mig för om jag ska fortsätta med den eller lägga ner.
*Godnatt!*

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Plåga inte dig själv om det inte är din grej. Jag ger en bok max 50 sidor. Har jag inte fastnat då, lägger jag ner. Jag har tidigare försökt ta mig igenom böcker som inte tilltalat mig och läst ut dem, men min erfarenhet säger mig att de aldrig blir bättre. Allt visar sig inom de 50 första sidorna. Många gånger tidigare än så. Det finns så mycket bättre böcker att lägga din tid på om du inte gillar den där :-)

Svar: Ja, jag tänkte blogga lite om texten nu på morgonen, för jag ger upp. Trist! Jag brukar också ge upp böcker snabbt om de inte tilltalar mig, men just den här tänkte jag ge en extra chans eftersom förläggaren sa att " det här är en färdig författare" (det är dessutom en debut). Men hon är inget för mig i alla fall.

2012-10-18 kl. 22:46:40

URL: http://hcromance.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback