Vad döjer sig?

 
Ja, vad döljer sig i ödehuset? Jag hoppas bli varse under dagen. Tyvärr fotade jag aldrig mitt ödehus, men jag hittade många bilder på nätet.
Tror ni det är tomt eller välmöblerat? Lämnat som det en gång var? Tror ni det hänger foton på familjemedlemmar där inne? Vem lämnar och varför spikar man för fönster och dörrar? Är det för att skydda det som är där inuti eller är det för att visa eventuella tjuvar att här finns inget att hämta?
Någon som vet?
 

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Jag tror att det är för att hålla inne något som absolut inte får släppas ut.

Svar: Ha ha ha! Ja, vem vet. Just nu går min karaktär på en grusväg helt ovetandes om att hon snart kommer kliva in i trädgården där det här huset väntar på henne.

2012-10-23 kl. 11:42:17

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: marianne

Ägaren flyttade till Stockholm redan på 40-talet.

Svar: Ja, kanske det! ;)

2012-10-23 kl. 17:35:01
Postat av: Carola

Jag kröp en gång in i ett sådant hus som barn. (Att jag vågade?) Fönstren var inte igenbommade. Inga möbler fanns kvar men jag hittade gamla tidningar från andra världskriget. Det var ruskigt spännande :).

Svar: Modigt! :DVi har ett ödehus nära vårt sommarställe och jag vågar knappt gå förbi där. Tycker det är oerhört obehagligt, men samtidigt fascinerande. Där är det förspikat men någon har slagit sönder ett fönster så man kan klättra in om man vill, men jag vill inte ens gå så nära. När jag var i tonåren och cyklade sent på nätterna förbi där så hade jag alltid eld i baken. ;) (man måste passera för att komma till vår stuga).
Det finns också en ödelada på tomten där och den har jag varit halvvägs in i, men på något sätt får jag en känsla av att vara iakttagen, beror väl på att man överhuvudtaget är inne på någonannans tomt kanske. (utan lov) Spännande ändå!

2012-10-23 kl. 22:50:04

URL: http://carolastromstedt.wordpress.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback