Lyckosymbol!

Idag har jag letat rätt på min lycko-bagge. Den brukar jag bära när jag behöver ha lite extra tur.
Och som bekant behöver jag det nu. Så nu hänger den med tills jag fått svar från alla förlag ;). Den här skalbaggen köpte jag på en resa i Egypten. Där är den en stor "lyckosymbol" och för mig har den också varit det.
 
Ni som följt min blogg ett tag, vet att jag har en annan lyckosymbol också. Den står för dubbel lycka. När jag gjorde den så var det för att den skulle bringa tur till mitt sammarbete med förlagen och den situtionen jag lever i just nu.
Har ni någon lyckosymbol?
 
Idag har jag postat resterande manus. Känns pirrigt, nervöst och superskönt! :D
 
Har idag mailat till Kulturhuschefen Eric Sjöström och bett honom "fixa" (jag kan göra det åt honom om han vill ;) ) ett event där författarwannabes får träffa förlagen på en speed date, just för att förlagen ska få en chans att se personen bakom den enorma pappershögen och för att vi som wannabes ska få chansen att berätta om vårt projekt. (läs sälja in vår idé)
Som bekant kan man inte göra mer idag än att just vänta på svar. Här har vi en chans att påverka vårt öde lite i alla fall ... innan det eventuellt åker i soporna ;).
Jag hoppas att Eric är på! :) Tror att det kan bli hur stort som helst.
 
 

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Jag har ingen lyckosymbol, men jag kanske borde skaffa. Hoppas i alla fall att din fungerar för dig och att Eric Sjöström lyssnar till din vädjan :-).

Svar: Ja, visst hade det varit coolt om han gjorde det. Om du vill se min dubbel lycka symbol, så skriv dubbel lycka i sökrutan. :D Klart du ska skaffa en!

2012-09-19 kl. 17:34:05

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Ja, det måste jag nog :-D. Vart är sökrutan? Jag är säkert blind, för jag kan inte hitta den :-)

Svar: Överst i högerspalten! :D

2012-09-19 kl. 18:11:32

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Ja, nu hittade jag. Felet jag gjorde var att kolla efter sökrutan när jag klickat in mig på ditt inlägg. Då syns den inte :-).
Jättehäftig tatuering! Jag har också. 2 st :-).

Svar: Kul! Jag läste din mening så här: Jag har också 2 st... Då tänkte jag ... men vaddå... hur vet du att jag har 2 st. Men såg jag den lilla punkten. Roligt, jag har också två. Vad och var har du dina?
Jag har en skorpion också på höften. Beror på att jag är skorpion. ;)

2012-09-19 kl. 20:24:24

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Mejlar dig ang. detta. För säkerhets skull :-D.

Svar: :D Kollar!

2012-09-19 kl. 20:33:39

URL: http://hcromance.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback