Blogg vs Fb-sida

Jag tror banne mig att Fb-sidan håller på att konkurrera ut bloggen. Är det fler än jag som har både och?
Upplever ni i så fall samma sak?
Kurvan på Jenny J-sidan strävar uppåt varje dag, medan den här på bloggen går upp och ner, upp och ner. Trots att inriktningen är samma. Intressant, eller hur.
 
Här på bloggen är jag mer personlig och berättar mer om mig själv och min vardag, på Jenny J-sidan är jag mer formell och flyter på ytan.
 
På bloggen får jag fler läsare ju mer personlig jag blir.
Kanske ligger det mer känslor i bloggen än på Fb, där allt ska vara kort och snabbt.
Men då kan man ju undra vad som är bäst i långa loppet, kort och snabbt så folk hinner/orkar läsa. Eller långt, utlämnande och kanske mer intressant?
 
Som det ser ut nu ska man satsa på kort och snabbt om man vill ha många läsare. Och det är klart att man vill när man bloggar.
 
Till er som inte hittat till min Fb-sida.
www.facebook.com/forfattardrommar
Välkomna!
 

Kommentarer
Postat av: Mia Skrifver

Det är ju olika grejer tycker jag. Och om jag måste välja så föredrar jag blogg för jag tycker bättre om när man berättar lite mer. Men å andra sidan blir väl fb-sidan bra för just det du använder den till, att sprida grejer till fler personer. Jag har ingen sån fb-sida, har övervägt, har inte bestämt mig.

Svar: Visst är det så, att det är olika saker. Tycker absolut du ska starta en sida, speciellt nu när din bok släpps. Då kommer dina läsare kunna kommentera och diskutera på din fb-sida. :)

2013-04-11 kl. 09:56:34

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Kati

Ja, det är ju lustigt, jag har ingen förklaring till varför det kan vara så. Men det är ju kul att fb sidan går bra. Måste man egentligen välja antingen eller?

Svar: Nä, man behöver verkligen inte välja. De kompletterar varandra perfekt. :D

2013-04-11 kl. 10:49:50

URL: http://katarinapersson.com
Postat av: esterii

Hej,oj det gäller att hänga med, jag som i princip just läst mig blogga, har hoppat över instagram och andra nymodigheter. Nå bloggen får duga så länge. Kul med titeln författardrömmar, det har jag också, men en dröm men det stannnar nog kanske därför mig.. Hoppass du vill kiaka in och lämna ett spår.. Allt gott..

Svar: Välkommen! Kul att du hittat hit. :D Självklart ska jag titta in hos dig.

2013-04-11 kl. 14:07:14

URL: http://www.esterii.blogg.se
Postat av: Fia Filur

Hm, intressant att det skiljer sig åt. Det kanske är så att man är beredd att lägga lite mer tid och läsa lite längre inlägg när man besöker nåns blogg och då uppskattar man när man lär känna personen?

Svar: Ja, det tror jag också att det är. Det kompletterar varandra bra i alla fall. :D

2013-04-11 kl. 20:48:02

URL: http://www.sofiafritzson.com
Postat av: Anneli

De kompletterar ju varandra på ett bra sätt. Jag gillar bloggandet bäst, kanske för att jag inte har hittat hem riktigt på fb ännu.

Svar: Jag har ju två fb-sidor. Dels min personliga, precis som du. Sen jag har Jenny J sidan, det är ju mer till för att marknadsföra mig som person och mitt skrivande, samt mitt intresse för smyckesdesign. :)

2013-04-11 kl. 23:52:08

URL: http://Tryingtofollowmydreams.blogspot.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback