Biljetten är bokad!

Stockholm, Skandiabiografen 13 maj

HannahAmanda

Välkommen till en helkväll med Books & Dreams! Den 13 maj slår vi upp dörrarna till Skandiabiografen och en ny helkväll med Books & Dreams. Det bjuds på mat, vin, magiska möten och inspiration

Hannah Widell & Amanda Schulman I nya boken Magisk sommar, har de framgångsrika entreprenörerna och systrarna Hannah och Amanda samlat sina bästa minnen, recept och bilder från sina somrar på Gotland, där familj och vänner samlas varje år för att laga mat, äta och umgås.

Mari Jungstedt En av Sveriges mest framgångsrika deckarförfattare med över 2,2 miljoner sålda böcker i Sverige och utkommer i tjugo länder. Nu är hon tillbaka med Du går inte ensam, den elfte boken i serien om kommissarie Anders Knutas på Visbypolisen. Mari berättar om livsresan som tog henne till Gran Canaria.

Golnaz Hashemzade Från flyktingbarn på 80-talet till kårordförande på elitskolan, Handels och middagar med näringslivets toppchefer. Men Golnaz får betala ett högt pris för framgången. Hon är inte jag är berättelsen om en kvinna som offrar sig själv i jakten på att vara den alla älskar.

Anders & Martin Timell När de inte pratar i radio eller syns i TV tillbringar gärna de matintresserade bröderna tiden i Stockholms skärgård. Den ena med avancerade köksredskap. Den andra med en gammal klotgrill. Men båda på jakt efter de perfekta råvarorna och den perfekta glöden.  I Grilla med bröderna Timell lär de dig att lyckas vid grillen.

Laila Bagge Låtskrivare, entreprenör och livsstilsbloggare. Efter andra barnet ville hon komma i form men insåg att det inte handlade om bantning, utan om ork, styrka, friskhet och att vara pigg. Kom i form på 30 dagar innehåller Lailas handfasta tips och maken Niclas läckra recept.

Kristian Gidlund Journalist och trummis i bandet Sugarplum Fairy. Kristians Gidlunds blogg I kroppen min, har fått enormt genomslag för hans raka sätt att skildra livet och vetskapen om att leva med obotlig cancer. Nu kommer boken med samma namn. Hur kan man förbereda sig för döden och vara tacksam för det man har haft?

PLATS: Skandiabiografen Drottninggatan 82
TID: 18-21 (insläpp från 17:30)
INGÅR: Mat, vin & goodiebag

Är det någon av er som ska gå?

 

 

 

 


Kommentarer
Postat av: Anneli

Det låter helt underbart! Synd att sådant aldrig händer här nere i Skåne. :(

Svar: Du får ta tåget upp! :D Se det som ett jobb. Rresearch inför ditt boksläpp. Det kanske kommer en dag när du sitter där och pratar inför hundratals personer. (Det gör jag! ;).) Om jag fått dig på STHLM tankar, så hojta till så möts vi upp för en fika innan! :D

2013-02-10 kl. 23:54:21

URL: http://Tryingtofollowmydreams.blogspot.se
Postat av: Mia Skrifver

Låter superskoj. Lite felplacerat bara. Enjoy!

Svar: Det var jättebra sist. Synd att du inte bor närmare. :(

2013-02-11 kl. 08:59:52

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Lee Destino

Håller med Mia. Lite felplacerat, annars hade jag absolut gått dit. Hoppas du får riktigt trevligt och berätta gärna sen :-)

Svar: Självklart! Det dröjer dock... det är 13 Maj! ;) Hojta till om ni ändrar er och råkar ha vägarna förbi Sthlm då. Så kan vi fika innan.

2013-02-11 kl. 12:11:09

URL: http://hcromance.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback