Slutet är nära

Och jag vet inte hur jag ska avsluta den här boken.
Hade en idé om att använda ett slut jag skrev på Författarlinjen, men jag vet inte. Jag låter nog karaktärerna bestämma även detta. Allt annat är enligt deras vilja, så varför ska jag lägga mig i så här i slutet och försöka styra upp något som de kanske inte alls vill.
Jag låter dem löpa så får vi se var vi landar.
Idag står `skriva mycket på schemat´.
 
Vad gör ni idag?
 

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Ja, låt karaktärerna bestämma, det brukar bli bäst :-)
Jag tänkte skumma igenom råmanuset innan jag skickar det till min testläsare. Huuuu. Ser inte fram emot all redigering sen.

Svar: Ja, det ska bli spännande att se var de tar mig. ;)Faktum är att jag ser fram emot redigeringen nu. Konstigt nog, för jag hatade den vid första manuset. Kan nog bero på att jag insett att allt blir bättre med redigering. Första vändan var jag inte ens beredd på att det skulle krävas en redigering. Trodde det bara var att skriva en bok och sen var den klar liksom. Nu vet jag att det är redigering i flera omgångar innan allt är bra. Idag har jag lagt upp en fråga på Jenny J (fb sidan) om vilken typ av slut de föredrar. Ska bli kul att läsa alla kommentarer i kväll. ;)

2013-02-14 kl. 08:42:53

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Mia Skrifver

Gör ett slut som förvånar men inte chockerar, tycker jag. Om det är karaktärerna som ger det slutet, fint. Tog en liten tankepaus för att kommentera här, men nu ska jag fortsätta fundera på en fågel som flaxar utanför ett fönster. Mest på vad jag stryka i den beskrivningen.

Svar: Ja, mina karaktärer får vägleda mig till slutet. Nu händer det mycket konstigt. ;)

2013-02-14 kl. 09:45:14

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Anonym

När jag låter mina karaktärer bestämma kan jag inte låta bli att fascineras över de vändningar de tar. Det är ju jag som skriver men det är faktiskt de som överraskar mig. Låt dig du överraskas. Det blir jättebra!

Svar: Hej Anonym. Kul att du hittat hit. Det är precis så jag jobbar. Jag skriver bara ner vad de säger och gör. Många gånger i mina manus har jag själv blivit så paff att jag fått ta en skrivpaus för att smälta vad de precis har gjort. :) Jättekul och spännande. Jag har förstått att vissa författare får "krysta" fram orden, men mina rinner som ur en öppen kran. Ibland vill jag hjälpa mina karaktärer, men inser snabbt att det inte fungerar så. Tack för dina kloka ord.

2013-02-14 kl. 13:15:19

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback