1/3+1/3= Nästan klar!

Idag när jag satt och redigerade, kunde jag inte låta bli att räkna lite på mina ord och se hur långt jag kommit. Jag har bara 1/3 kvar.Jiiipppiii! Ca 110 sidor!! Visst det är apmycket jobb med det, men jag har i alla fall kommit jäkligt långt. Blev glatt överraskad. Tycker knappt jag hunnit skriva något under jul och januari, men det visade sig idag att jag faktiskt skrivit 30 A4 sidor. Jag bara gapade när jag såg det. Upplever som sagt att jag knappt skrivit någonting. Men ord blir meningar och meningar blir stycken och stycken blir sidor och...
Bara så där! ;)
 

Kommentarer
Postat av: Anneli

Grattis! Bra jobbat. Precis så är det, bara man sätter sig och skriver så blir det många ord, bara sådär!

2013-01-14 kl. 02:19:20

URL: http://Tryingtofollowmydreams.blogspot.se
Postat av: Malla

heja vad bra jobbat :)

Svar: Tack! Såg nu att jag missat att svara på några inlägg. Fy på mig! Lyssna gärna på mitt nya ljudklipp, upplagt idag! ;)

2013-01-14 kl. 07:28:23

URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Mia Skrifver

Superduktigt av dig! Ibland är räknandet bra för att man ser hur långt man faktiskt kommit och det är ingen dålig egoboost. Kämpa på med sista biten!

Svar: Tack! Vet du, jag fick en nytändning i skrivandet. Ska blogga om det nu. Sista delen kommer gå i flygande fläng. Det var kul att se dig igår på debutantbloggen. Jag har inte tittat efter om du sett min inlägg där. ;) Kul att få ett ansikte på dig!

2013-01-14 kl. 08:37:14

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Lee Destino

Ja, ibland flyger bara sidorna iväg. Man är så inne i det man jobbar mer att man inte tänker på att räkna. Det är bra, för då blir man ju så glatt överraskad :-)

Svar: Visst är det så! Underbart, jag blev så glad. :D

2013-01-14 kl. 08:37:18

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Fia Filur

Åh, vad härligt! Tänk att det blir mer än vad man tror ibland :) Bättre det än tvärtom.

Svar: Ja verkligen! Blev glatt överraskad.

2013-01-14 kl. 09:25:36

URL: http://www.sofiafritzson.com
Postat av: Anne Jonsson

Fy sjutton vad du är duktig!! Heja heja, snart är du klar!!!
Jag köpte en sådan där mugg som du hade från "Skriva". Längtar tills den kommer!!

Svar: Härligt! Jag satt vi datorn igår när min son kom ner och pratade med mig. Precis när han kom drack jag ur den muggen, han stannade upp helt i det han berättade och läste på muggen och sa: -Men åh! Så flinade han och tyckte att jag var urlöjlig. Jättekul! Saken är att om du är högerhänt står texten på andra sidan muggen, så att alla kan se den. Kul drag. Jag trodde den skulle stå på den sidan så man ser den själv när man jobbar. Men jag vrider så gärna på min mugg för att påminna mig! ;) Kul att du köpte en!

2013-01-14 kl. 12:45:37

URL: http://www.annejons.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback