Ljudklipp 4

 
Idag hade jag en förhoppning om att hinna skriva mycket. Men, eftersom jag samtidigt håller på med min affärsidé fick jag snällt sätta mig och skriva ihop ett sekretessavtal till mötet i nästa vecka.
Nu är det klart och jag har bara 30 minuter kvar av min skrivtid.
Med lite tur kanske jag kan sitta ett par timmar ikväll istället.
 
Behöver jag nämna att Lindt Kokoschokladkaka var hur god som helst. ;) Höll mig dock till en bit. Den kommer att förgylla min vardag flera veckor framöver om jag tar en bit om dagen.
Som det bekant heter "En chokladbit om dagen- är bra för magen" . (om än lite omgjord).
 
När ni lyssnat klart på ljudklippet har ni fått en glimt i vad som händer i min bok. Vet inte om jag ska fortsätta med mina ljudklipp eller inte. Vi får se.
 
Må gott!
 
 

Kommentarer
Postat av: askemm

Jo, fortsätt! Har du skickat in första boken? För visst var väl detta bok nr 2? Jag vill iallafall höra mera...

Svar: Ja, den ligger på förlag och hoppas bli antagen. Har dock lite planer på att skriva om den lite i början. Kul att du vill höra mer. :D

2013-01-23 kl. 14:01:45
Postat av: Lee Destino

Jag vill också höra mer! Men en sak jag tänkte på var det här med att Sandra kunde dumpa barnet hos vilken av de möjliga papporna som helst. Det skulle väl gå att avgöra vem av dem det är genom ett faderskapstest? Men allt det där har du säkert en plan med också, gissar jag :-) Och eftersom det väcks frågor hos mig när jag hör din berättelse, vill jag såklart höra vidare så jag får veta hur Sandra planerar lösa det här :-)

Svar: Kul att du vill höra mer. :) Ja, då. Faderskapstest kommer längre fram. Kul att du har funderingar, det är bra! För då har jag väckt din nyfikenhet.

2013-01-23 kl. 16:15:44

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Anne Jonsson

Oj så bra.. man vill verkligen höra mer. Framför allt undrar jag om man får veta hur hon tänker... han hon en tanke om hur allt ska lösa sig. Faderskapstest till exempel?? Nyfiken!!! Hoppas jag kan väcka samma nyfikenhet med mitt manus ....

2013-01-23 kl. 23:33:35

URL: http://www.annejons.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback