Ljudklipp från bok 2

Söder om stan ljudfil 1 by Jenny Jacobsson
 
"Välkommen till min Fb-sida"... ja, jag har gjort en Fb-sida idag som heter Jenny J förattardrömmar. Eftersom jag inte lyckades ladda upp den där som jag tänkt, lägger jag den här och länkar till Fb sidan. ;) Så ha överseende!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Lee Destino

Fasiken vad duktig du är på att läsa in böcker! Det låter som om du har gjort detta förut :-). Om jag tar beslutet att göra min trilogi till ljudböcker, kanske jag får anlita dig som inläsare?
Och Söder om söder låter verkligen spännande. Tyckte det var så synd att jag inte fick höra resten när filen var slut!

Svar: Skojar du nu eller? Jag tycker det låter hemskt. Men jag måste ju våga för att vinna! ;)Det är alltid jobbigt att höra sig själv, så det kanske inte är så dåligt som jag tror.
Kul att du vill höra mer. ;)
Ikväll fick vi till bio, så vi kom precis hem. Sunes resa till Grekland var ingen höjdare. Men ändå mysigt att gå med familjen.

2013-01-02 kl. 16:22:26

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Lee Destino

Nej, jag är helt allvarlig. Du var verkligen jätteduktig! Men jag vet ju själv hur hemskt det är att höra sin egen röst :-)
Synd att Sune-filmen inte var någon höjdare. Det kanske kommer fler tillfällen där ni kan kolla annat.

Svar: Okej! Jag blir förvånad och glad! :D Kul att du gillar! Beträffande bio så står "Mammas pojkar och en Frankieweeine" på vår bio lista. Blir nog någon av dessa till helgen. ;)

2013-01-02 kl. 23:20:16

URL: http://hcromance.wordpress.com
Postat av: Malla

superbra! jag har aldrig lyssnat på ngn ljudbok i hela mitt liv men nu blev jag sugen att testa för jag kunde ju tydligen fokusera och lyssna :)

Svar: Tack! Vad kul! Då tycker jag du ska ge dig ut i djungeln av ljudböcker, det är helt perfekt när man städar eller gör något annat dödligt tråkigt. På med lurar och en bra bok, sen går allt som en dans. :D

2013-01-02 kl. 23:25:40

URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Kati

Håller med de andra, jättebra uppläst. jag är kass på att läsa högt, till och med min egen text. Till och med när jag kan den snudd på utantill. och vilken intressant scen du hade där. Nu blev jag riktigt nyfiken på att veta vad boken handlar om... :P

Svar: Tack! Problemet när man kan den utantill är att jag inte läser ordentligt, så jag kan lägga in ett ord som inte alls ska vara där. Vilket jag stör mig på efteråt. ;) Men visst är det svårt att läsa högt och skrämmande. Dessutom är det sjukt jobbigt att höra sin egen inspelade röst. Kul att du gillar! :D

2013-01-03 kl. 00:12:22

URL: http://katarinapersson.com
Postat av: Mia Skrifver

Mycket spännande och fint läst av dig! Precis vad som piggade upp min arbetsdag. Härligt!

Svar: Tack! Vad gullig du är! :D

2013-01-03 kl. 10:26:57

URL: http://skrifva.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback