Betraktarens öga

Här på nätet kan även den minsta pryl se stor ut. Fick ett bra exempel på det igår när jag la upp en bild på mitt likörglas med baileys. Kati trodde det var ett stort glas och när jag tittade på bilden med hennes ögon så förstår jag det. ;)
 
Det roliga är att man kan gör en liknelse här med sättet att skriva och att läsa. Det är ju som bekant i betraktarens öga det ligger.
Jag minns när jag gick författarlinjen. När min lärare läste upp en text som jag skrivit så skattade hon gott och var mycket road av själva innehållet. Medan jag inte alls var särskilt road när jag skrev den.(Missförstå mig rätt, jag är alltid road när jag skriver,men jag upplevde inte texten som särskilt rolig.) Hon såg och upplevde saker jag inte alls hade en tanke på att hon skulle göra. 
Jag minns inte vad texten handlade om men jag minns att när hon skrattade, så kunde jag också se det komiska i det hon just läst.
 
Det måste vara tjusningen när man får höra någon recensera texten man skrivit. Alla läsare upplever ju olika saker i texten. Jag läser Sonjas sista vilja och jag tror mig veta vilken av huvudpersonerna som är mest lik Åsa i verkligheten. Trots att jag bara träffat Åsa en gång. Det är bara en känsla jag fått. Har ingen aning om ifall det stämmer och jag tänker inte fråga heller.
 
Så, vad ser ni på bilderna här nedan. Låt fantasin flöda. :D
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Mia Skrifver

På den första står två typer och kissar. På den andra sitter en irriterad apa. Troligen är apan irriterad över att de två ovanför kissar på den.

Och ja, visst är det spännande när någon säger nåt om ens text, sånt man inte tänkt på eller sånt man bara hoppas att de ska se. Då växer både text och skribent.

Svar: Jättekul att du fick det till att de kissar, det ser verkligen ut så. Jag kopierar svaret jag skrev till Fia. Jag fick den vänstra till hund och den högra till ett troll med jättelångt lockigt hår. Och självklart människorna som går framför. ;) Den nedre känns mumifierad om du frågar mig.

2013-06-27 kl. 09:31:38

URL: http://skrifva.blogspot.fi/
Postat av: Fia Filur

Översta: två hundägare som är ute på promenad med vovvarna. Understa: apornas planet goes uggla. Typ :)

Svar: Jag fick den vänstra till hund och den högra till ett troll med jättelångt lockigt hår. Och självklart människorna som går framför. ;) Den nedre känns mumifierad om du frågar mig.

2013-06-27 kl. 19:57:58

URL: http://www.sofiafritzson.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback