Normalt brukar jag

Bli klar si så där en vecka före utsatt deadline. Nu har jag satt för snäv deadline på del 1 i manus ett. Glömde liksom bort att det är midsommarhelg emellan. Med allt vad det innebär. ;) Hur som helst är det bara min egen döda linje så jag gör ju som jag vill med den. ;)
 
Hur går det för er med era döda linjer?
För övrigt är jag inte alls med på hur fort tiden går. Att det är midsommar redan nu till helgen är helt crazy. Vart tog våren vägen?
Hoo Hoo...

Kommentarer
Postat av: Kati

Jag har några deadlines med Nittio just nu och de är ganska snäva med, 3 korrvändor ska hinnas med innan den går till tryck om 10 dagar. och jag har inte fått tillbaks det än. I övrigt har jag ingen specifik deadline för mitt nya, men jag siktar lite löst på att ha ett första utkast när Nittio kommer ut, vilket beräknar bli den 19 september. Känns rimligt.
Vilka ändringar är det du gör med manus 1 i den här vändan? spännande!! Lova att berätta hur det går med tvåan!!

Svar: Men jisses. 3 vändor på en tegelsten inom 10 dagar. :S Hinner du? Eller behöver du bara gå in och kolla vissa kapitel? Självklart hojtar jag till när jag hört något. Än så länge läser de väl och funderar antar jag. ;)Väntetiden är på gott och ont. Jag vill helst att del 1 i manuset är klart när jag får svar, så jag kan skicka in det direkt om de vill läsa mer. Samtidigt vill jag givetvis få ett svar typ NU!!
Shit, vad coolt att den trycks om 10 dagar. Då är det inte många dagar kvar tills du kan känna på den, pussa på den och njuta av den IRL. :D
Jag har valt att plocka bort en viktig händelse i manus ett, som jag ska spara till manus tre. Ganska mycket jobb, men det kommer bli bra. Inser att min berättelse (i manus ett) var för tät, det hände för mycket på för kort tid. Så jag lättar upp den lite. ;) Och för övrigt skriver jag om där jag upplever att det är för platt. Har ju lärt mig massor längs vägen och det här var ju det första jag skrev på 20-år.( sen jag gick ut gymnasiet)

2013-06-17 kl. 23:35:23

URL: http://katarinapersson.com
Postat av: Mia Skrifver

Ja har man glömt midsommar så får man tulla på sina deadlines, tycker jag. Som också verkar ha tänkt att jag ska hinna med nåt då... Får blir "research". Så med mina deadlines går det som med dina, jag skuffar dem lite framåt.

Svar: Skönt att jag inte är ensam. ;) Bara att handla inför midsommar tar ju en evighet eftersom det alltid är så galet med köer. Här får man räkna en extra dag för planering, shopping och systembolagsbesök som faller bort. :)

2013-06-18 kl. 08:53:06

URL: http://skrifva.blogspot.fi/

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback