Stök och bak

Meja och jag har bakat idag. Vaniljbullar och havreflarn med chokladkräm. Superdunder gott. Har också hunnit läsa en del i mitt manus. Bestämde idag att jag ska läsa 50 sidor om dagen. Verkar dock som de små missarna var precis i början.
Har även skrivit klart barnboksmanuset och skickat in det. Känns spännande. Många besked att vänta under hösten.
Hade planer på att börja på trean idag. Men jag väntar med det eftersom jag vill läsa igenom manuset en gång till. 
Hann även sitta i solen en timme och läsa i boken jag håller på med. Riktigt härligt ute. Det gäller att passa på nu innan vintern.
Idag har vår kattunge Chili fått vara ute nästa hela dagen. Först höll han sig runt huset och utforskade trädgården ganska försiktigt. Sprang in emellanåt och kollade läget innan han sprang ut igen. Sista vändan ut lyckades han klättra upp i ett träd, sen satt han där och jamade. Det slutade med att Emil fick klättra upp och hämta ner honom. Tror att det här var Chilis bästa dag hittills. Behöver jag säga att han sovit som en stock sen han kom in. ;)

Kommentarer
Postat av: Mia Skrifver

De där trädklättringarna. Att de alltid ska göra så. Och sitta där och jama. Men låter verkligen som om Chili haft en dunderdag.

Och än mer spännande med alla dina manus. Härligt!

Svar: Det är oerhört spännande att vänta på svar. Tur ändå att Chili klättrar i träd, så jag har annat att tänka på under tiden. 😉

2013-10-04 kl. 07:20:27

URL: http://skrifva.blogspot.fi

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback