Våga ta kontakt

Det här med signeringar är intressant. När man som jag är en okänd författare som sitter och hoppas på att någon ska köpa boken så gäller det verkligen att tala om att man finns. Hur svårt och jobbigt det än känns.

I helgen (läs fre och lördag) sålde jag sammanlagt 29 böcker, hade jag inte aktivt prånglat ut mina böcker genom att vara den som först tog kontakt hade jag sålt exakt 5 st. 
4 st på fredagen och 1 på lördagen. För det vara så många som kom och köpte den för att de visste att jag satt där, för att de känner mig och för att de vill läsa min bok.
 
Så mitt tips till alla er som ska ut i signeringsdjungeln, våga ta kontakt och prata för din bok. Det lönar sig!
 
Många av böckerna jag sålde i helgen kommer ligga inslagna under julgranar runt om i stugorna. Jag hoppas och önskar att deras nya läsare gillar sin julklapp.
 
 
 
Bilden lånad från Baws

Kommentarer
Postat av: Anna

Exakt så är det, man måste ta kontakt med folk och bokstavligen pracka på dem boken. Vi författare bits ju, så det är klart att ingen vågar komma fram till en 😉. 29 böcker, bra jobbat!

Svar: Tack! Ja, precis. Våra huggtänder syns ju lång väg. Man får prata med ryggar för att folk ska vända sig om och inse vad de håller på att missa ;).

2014-12-01 kl. 14:26:00

URL: http://annakeiler.com
Postat av: Anneli

Så är det ju verkligen! Det är bara att träna så kommer det säkert naturligt till slut, hoppas jag i alla fall! :)

Svar: Det gör det. Nu har jag haft några tillfällen att öva på och det blir lättare och lättare. :D

2014-12-02 kl. 00:01:11

URL: http://annelistalberg.blogspot.se

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback