Foton, foton och andras foton

Igår skulle jag äntligen ta tag i min slöa telefon och tömma den från alla 2562 bilder. Pigga upp den lite genom att ge den mer utrymme till annat.
Sagt och gjort. 
Kopplade in den i datorn och började systematiskt "kasta" (först spara ner bilderna på extern hårddisk) album efter album.
Det tar längre tid än man tror att få datorn att vilja kasta alla dessa bilder. När det väl var gjort och jag kände att nu, nu är min telefon värd att uppdateras till nya versionen... då händer det som inte får hända.
 
Telefonen försätts i ett läge där den inte går att använda. Minns inte vad "läget" kallades, men det är någon form av vänteläge. Det enda man kunde välja då var att återskapa telefonen till sitt ursprung.
I den här stunden började jag givetvis fundera på när jag säkerhetskopierade telefonen sist och så vidare.
 
För att göra en lång historia kort så tömdes telefonen och efteråt fick jag återskapa sensaste säkerhetskopian som jag tydligen gjort dagen innan. (utan att ha koll på det. Tack! Gången innan var i september...)
Allt kom tillbaka i rätt ordning.
MEN... någonstans i processen har den kopierat in 8 album från min dators bilder. Bilder jag tagit med min vanliga kamera. Nu har jag betydligt fler bilder i min telefon (dock är de borta som jag plockade bort, trodde givetvis att det var dom som kördes in i telefonen igen).
Till råga på allt har jag S alla mobilfoton, en mapp med 560 bilder. Vad jag nu ska med dem till. 
Jo, det blir ett par timmar till vid datorn för att slänga alla dessa bilder.
 
Innan allt detta hände tillbringade jag hela dagen på altanen. Läste bok och umgicks med min granne. Mycket trevligt. Vi planerar nu inför skatesäsongen som snart drar igång.
 
I skrivandets stund har jag precis kört in en Plommonspäckad fläskkarre à la Per Moberg i ugnen. Nu ska jag skriva ut Cv och piffa till mig. För när vi ätit ska vi åka och till gymnastikhallen och där ska jag jobba 2 timmar med texten och ägna en timme åt ett besök på ett företag som söker personal. Allt medan Meja tränar ett 3 timmarspass. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback