#Författarkliniken del 1 och debutantbloggen

Det har varit en helt magisk dag. Föreläsningar av romancedrottningen Simona Ahrnstedt, otroligt underhållande. Deckardrottningen Åsa Larsson, mycket givande.
Förlag och agenter har varit på plats och pratat om hur branschen ser ut och vad som kommer att hända framöver. Vad vi som skickar in texter bör tänka på.
 
Johanna Wistrand och Jenny Bäfving från storydoctors berättade om hur manus kan se ut och hur det helst ska se ut när man skickar iväg dem till förlag. Också oerhört underhållande.
 
Tio författare fick tre minuter på sig att trollbinda pubiken genom att berätta om sin bok.
 
Jag fick en jättefin bokreleasepresent av en bloggvän (Carola Strömstedt) som tyvärr inte kan komma på min release. Jag blev rörd och öerhört överraskad. Fick en jättefin ring. :D Tack ännu en gång Carola!
 
Jag är så glad att det finns en dag i morgon också. Full av inspiration och skrivlust. Men trött som få. Därav det kortfattade inlägget.
 
Missa inte att jag gästbloggar hos Debutantbloggen i morgon.
http://debutantbloggen.wordpress.com/
 
Gó kväll!
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Fia Filur

Roligt att äntligen träffa dig på riktigt! :)

Svar: Ja, verkligen. Synd bara att vi kom på det så sent. Hade varit kul att prata mer med dig. Ska du till mässan?

2014-09-22 kl. 08:08:49

URL: http://www.sofiafritzson.com
Postat av: Fia Filur

Tors-lör ska jag dit, kanske sön också. Du då?

Svar: Jag är där från fredag. Nu kan du se mitt schema på bloggen och givetvis är du välkommen till min release! Skulle vara jättekul om du hinner komma. Anm dig på den här länken https://www.facebook.com/events/1531239217087709/?ref_dashboard_filter=upcoming

2014-09-22 kl. 09:33:40

URL: http://www.sofiafritzson.com
Postat av: Carola

Önskade att jag kunde ha varit med på din release men som du vet är det så svårt att få till tiden. Inte ens ringen fick jag tid att göra själv :p. Men nu fick jag ändå möjligheten att gratulera dig på detta sätt :-). Önskar dig all lycka med ditt författande för med din explosivt härliga energi är jag övertygad om att du kommer att lyckas. Kram <3

Svar: Tack Carola. Det värmer när du säger så. Och tack för den fina ringen. Jag är så glad för den. 😊💕

2014-09-22 kl. 11:06:50

URL: http://carolastromstedt.wordpress.com

Kommentera inlägget här:Namn:
Kom ihåg mig?

E-post:


Länk:


Kommentar:


Trackback